آغاز مرمت و بازسازی برج قلعه روستای فیروزآباد ابرکوه

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ابرکوه از استمرار مرمت و حفاظت بناهای تاریخی ارزشمند ابرکوه و برج قلعه فیروزآباد ابرکوه خبر داد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، عباس قدیریان گفت: برج ضلع جنوب شرقی قلعه روستای فیروزآباد که در سال‌های گذشته بر اثر سیل تخریب‌شده بود، مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ابرکوه افزود: حسب وظیفه ذاتی میراث فرهنگی در مرمت و ساماندهی بناهای تاریخی ارزشمند، مرمت این برج در دستور کار اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ابرکوه قرار گرفت و به صورت امانی در حال انجام و به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت.

او افزود: عملیات اجرایی مرمتی این برج شامل سبک سازی و عیان سازی برج، دیوار چینی خشتی، اجرای سقف گرد چین، کنوشکنی و اجرای ناودان و کاه‌گل بدنه برج می‌شود.

قدیریان ادامه داد: قلعه فیروزآباد یکی از بزرگ‌ترین و زیباترین قلعه‌های ابرکوه است که در حال حاضر دارای سکنه بوده و زندگی در آن جریان دارد. این بنا در شمال غرب ابرکوه واقع‌شده و متعلق به دوره اواخر قاجاریه و اوایل پهلوی است و در سال ۸۶ به شماره ۱۹۰۵۰ در فهرست آثار ملی ایران، به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404111400635
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha